Iets vervoeren? We hebben meerdere mogelijkheden.

Wij verzorgen het transport van zowel pakketten, pallets en complete ladingszendingen.

Doormiddel van ons vakkundig personeel op kantoor en onderweg worden de goederen geheel op afgesproken wijze geladen en gelost. Op elk moment is bekend waar de zending zich bevindt en kan nauwkeurig worden vastgesteld wanneer deze wordt afgeleverd.

Particuliere Leveringen

Wij verzorgen ook transport aan huis. Heuveltransport beschikt over diverse opslagfaciliteiten die goed beveiligd zijn tegen inbraak. Hier zijn uw goe- deren in veilige handen van vakmensen die ervaring hebben met de opslag en handeling van allerlei soorten goederen. Voor deze handelingen beschik- ken wij over zowel lichte als zware heftrucks.

Dit maakt de handeling van verschillende soorten producten mogelijk. Zo kunnen zowel pallets, bundels, coils als pakketten bij ons probleemloos afgehandeld en opgeslagen worden. Ter aanvulling van de opslag bieden wij tevens een aantal zogenoemde Value Added Logistics (VAL) activiteiten aan zoals order- picking, etiketteren, palletiseren, voorraad- beheer, assemblage en andere soortgelijke handelingen.

Onze ruime loods met een grote van 1300 m2 bevindt zich op een steenworp afstand van de A12 en in het midden van het land, zodat we snel overal in de Benelux op locatie kunnen zijn.

ADR Transport gevaarlijke stoffen

Bij ADR transport komt nogal wat kijken. Vervoer van gevaarlijke stoffen vertrouwt u daarom alleen maar toe aan een betrouwbare professional. Bij Heuvel Transport hebben we veel ervaring met ADR transport. Bovendien zijn onze chauffeurs en vrachtwagens uitstekend toegerust voor deze vorm van transport. Al onze chauffeurs zijn bovendien in het bezit van een ADR-diploma.

Heeft u een vragen? Neem contact met ons op!

Tel: (+31) 0348-560847
E-mail: info@heuvel-groep.nl
planning@heuvel-groep.nl
administratie@heuvel-groep.nl

Zeevracht:

Volledige ontzorging van deur tot deur

Optimaal profiteren van de voordelen van zeevracht kan alleen met doeltreffend voor- en natransport. Heuveltransport organiseert dat graag voor u. Wij zorgen voor een probleemloze deur-tot-deur service inclusief binnenlands transport en waar nodig ook opslag. Wij verzorgen ook de afhandeling van alle douaneformaliteiten en andere wettelijke verplich- tingen.

Wilt u weten hoe Heuveltransport uw complete bevoorrading van deur tot deur regelt?

Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de logistieke uitdagingen die uw import- en exportzen- dingen opleveren en bieden creatieve oplossingen voor de hele vervoers keten.

Luchtvracht:

Dagelijkse vluchten naar cruciale bestemmingen

Snelheid en flexibiliteit zijn cruciaal in de bevoorrading van vandaag. Bij Heuveltransport beseffen wij dat. Daarom bieden wij u meerdere mogelijkheden voor dagelijkse vluchten naar al uw handelsbestemmingen, waar dan ook ter wereld.

Douane afhandelingen:

Alles in één hand

Dankzij onze brede expertise en ervaring in douane afhandeling, weten onze productspecialisten altijd

de juiste afhandelingen aan te dragen die volledig afgestemd zijn op uw situatie en wensen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten geen omkijken meer hebben naar hun logistieke processen. Daarom verzorgen wij de douane handelingen van A tot Z. Zelfs als het een enkele zending betreft die ingeklaard moet worden. Wij verzorgen de complete in- en uitkla- ring van goederen en nemen u de zorg uit handen.

Dit betekent dat wij “indien dit nodig is” onder meer het volgende voor u kunnen verzorgen:

  • Het aanvragen van douanevergunningen;
  • Het bepalen van de correcte goederencodes;
  • Het adviseren over en het naleven van sancties en exportbepalingen;
  • Het aanvragen van Bindende Tariefinlichtingen (BTI);
  • Het opstellen van Certificaten van Oorsprong en Legalisaties via de KvK.

Speciaal transport:

Wij gaan iedere uitdaging aan

Heeft u iets bijzonders te vervoeren? Wij denken met u mee. Specialistische kennis, goed materieel, en vakbekwaam personeel zijn vanzelf sprekend vinden wij. Waar we het verschil mee maken is het ontzorgen van de opdrachtgever.

‘Waar we het verschil mee

maken is het ontzorgen

van de opdrachtgever.’

Voorrraad

Heuveltransport BV houdt rekening met de juiste plaatsing van goederen in onze loodsen. Hierbij kijken we naar variabelen als bulk- en picklocaties, ofwel er gebruik gemaakt moet worden van pallet of legbordstellingen en kijken we naar de verschillende bestemmingen van de goederen, dit heeft voordeel voor u, wij kunnen zo snelle anticiperen.

Elke dag monitoren wij of al onze goederen op de juiste locatie liggen. Doorlopend checken wij of de werkelijke voorraden overeenstemmen met de administratieve voorraden. Wij eisen van onszelf ten alle tijden te weten waar onze producten zich bevinden om u te verzekeren dat alle producten op de juiste tijd en locatie geleverd worden. Een hoge voorraadbetrouwbaarheid is immers een essentiële voorwaarde voor optimale leverprestaties, zeker in dit online tijdperk.

Heeft u een vragen? Neem contact met ons op!

Tel: (+31) 0348-560847
E-mail: info@heuvel-groep.nl
planning@heuvel-groep.nl
administratie@heuvel-groep.nl

Overslag

Ook het laden en lossen van vrachtwagens en containers voor opslag of wegtransport wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd.

Compleet logistiek dienstenpakket

Heuveltransport BV biedt een compleet logistiek dienstenpakket. Goederen met verschillende specificaties en verscheidene veranderingen vragen om verschillende opslag- en orderverzamelsystemen,

Plaats nu ook online uw order, snel en eenvoudig:
order plaatsen

Meer weten over vervoeren van uw goederen?

Neem gerust contact met ons op. Bel +31 (0) 348 560 847 om uw transport direct te regelen. Of e-mail ons!. Onze medewerkers staan u graag te woord!

CONTACT
0
Wegtransport
0
Luchttransport
0
Treintransport
0
Zeetransport