Value Added Logistics/Services: meer dan opslag alleen

Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan en zoekt u een partner die zorgt voor het voorraadbeheer van uw goederen? Heuvel Transport heeft een loods met een opslagcapaciteit van 1.300 m2. Deze bevindt zich op een steenworp afstand van de A12 waardoor deze loods makkelijk te bereiken is.

Dat de markt snel verandert, weten wij. De complexiteit en onvoorspelbaarheid in de bevoorradingssector neemt toe. Heuveltransport BV speelt daarop in. Dit doen wij door extra activiteiten en diensten aan te bieden die uw bevoorrading efficiënt, flexibel en op hoog niveau houd. Logistieke activiteiten en diensten die waarde toevoegen en uw bevoorrading versterken

De opslag voor jou

Heuveltransport BV gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden tot optimalisatie van uw bevoorrading te onderzoeken.

Uit onze ervaring blijkt dat alleen de ontvangst, opslag, orderpicking en verzending van uw goederen steeds vaker niet voldoende meer is. Wij bieden hierom een breed scala aan Value Added Logistics (VAL) en Value Added Services (VAS) aan.

Wij gaan nooit zomaar aan de slag. Wij starten met het vastleggen van alle taken en instructies in strikte, digitaal vastgelegde procedures, deze zijn uiteraard in nauw overleg met u opgemaakt. Ons bedrijf zorgt er altijd voor dat onze medewerkers de nodige trainingen en cursussen voltooien voordat ze voor uw orders de weg op mogen. Door moderne technieken zorgen

wij dat we onze procedures op een correcte manier naleven. Heuveltransport BV biedt onder meerdere volgende Value Added Services aan:

  • Kitting and Assembly
  • Testen van producten
  • Verpakken & herverpakken
  • Configuratie
  • Labeling
  • Reparaties
  • Monstername
  • Kwaliteitsinspectie
  • Transportverzekeringen

Inbound logistiek: alles vooreen excellent distributieproces

Een vrachtauto lossen kan iedereen die een heftruck heeft. Maar Heuveltransport BV gaat verder.

Wij snappen dat een snelle en feilloze goederenin- name een noodzakelijke voorwaarde is voor een excellent distributieproces. Daarom houdt Heuvel- transport BV al de inkomende goederenstromen bij, zodat we weten wat we altijd goed zijn voorbereid op wat gaat komen. Wij controleren en inspecteren de binnenkomende goederen, zodat u verzekerd bent van de best mogelijke kwaliteit. En natuurlijk zorgen we voor een snelle en correcte inboeking. U kunt dus meteen beschikken over uw eigen goederen.

Registreren van batchnummers, serienummers en houdbaarheidsdata? Extra activiteiten zoals het labelen, ompakken, uitpakken of op pallets zetten van goederen? Wij zorgen voor een vlekkeloze goederenontvangst doordat wij gebruik maken een super modern managementsysteem genaamd WMS. En natuurlijk zetten we uw goederen meteen op de handigste opslaglocatie.

Heeft u een vragen? Neem contact met ons op!

Tel: (+31) 0348-560847
E-mail: info@heuvel-groep.nl
planning@heuvel-groep.nl
administratie@heuvel-groep.nl

Outbound logistiek:

on time, in full

Klanten stellen altijd hoge eisen aan uw goederen. Eén verkeerde levering kan voldoende zijn om rechtstreeks naar de concurrent te stappen.

Bij ons bedrijf weten we dat de prestaties van de uitgaande logistiek bepalend zijn voor uw succes. Het snel en foutloos verzamelen, verpakken en verzenden van uw goederen is onze grootste zorg.
Heuveltransport BV streeft naar honderd procent correcte leveringen: on time en in de zelfde staat als aangeleverd. Omdat de tevredenheid van uw klanten ook onze zorg is, transporteren wij in de Benelux met onze eigen vrachtwagens. En natuurlijk zorgen wij dankzij ons uitgebreide netwerk van vervoerders voor een Europese dekking.
Uiteraard meten wij onze prestaties en die van onze vervoerders elke dag, zodat we onze manier van werken continu kunnen verbeteren. Elke keer weer.

Ook als uw orderpatroon een grillig karakter kent. Als u te maken met seizoensgebonden pieken. En ook wanneer u late cut-off tijden en korte doorlooptijden hanteert. Is dit alles geen probleem. Met onze flexibele groep van medewerkers in ons magazijn kunnen wij elke piek aan.

Plaats nu ook online uw order, snel en eenvoudig:
order plaatsen

Wilt u meer weten over het opslaan van uw goederen?

Neem gerust contact met ons op. Bel +31 (0) 348 560 847 om uw transport direct te regelen. Of e-mail ons!. Onze medewerkers staan u graag te woord!

CONTACT